Jump to content

кคт.

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

кคт. last won the day on June 13 2016

кคт. had the most liked content!

3 Followers

About кคт.

 • Rank
  VIP MEMBERS

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau
 1. кคт.

  [Prezentare] MiEZ

  Bine ai Venit !
 2. кคт.

  Prezentare NemeSyS

  Bine ai Venit !
 3. кคт.

  Prezentare s.Popik

  Bine ai Venit !!!
 4. кคт.

  Prezentare C# Developer

  Bine ai Venit !
 5. кคт.

  [ Cerere Grad ] - KAT.

  Nume şi Prenume : Robert D. NickName : kAt. Vârstă + primele 3 cifre din CNP : 23 /193 Contact ( YAHOO / SKYPE / FACEBOOK / STEAM ) : robbert_bz@yahoo.com Cât timp poţi acorda forumului zilnic ? : 8 ore Pe ce sectiune doresti sa Moderezi : Global Motivul pentru care doreşti funcţie? : Sa ajut comunitatea cu dezvoltarea forumului Prezintă-te : - Dacă vei fi acceptat , care va fi primul lucru care îl vei face ? : Sa ma ocup de forum + Moderatori Alte precizări :
 6. кคт.

  CERERE GRAD m0TaNNN

  PRO !
 7. кคт.

  prezentare raducu

  Welcome !
 8. кคт.

  Cerere Grad rOcOcO

  Contra ! 1- Nu cred ca ai comportamentul, sau modul de a socializa cu membri noi ( in caz de primesti grad) 2- In cererea ta de Grad ai precizat 3 - Cererea ta ar trebui inchisa de catre un administrator - Pentru ca nu sti sa te exprimi G.N - Prietene toata lumea placa de la gradul de moderator !
 9. кคт.

  Prezentare onetouch

  Welcome .
 10. кคт.

  Cerere upgrad onetouch

  PRO !
 11. кคт.

  Cerere grad Kobra

  Am 3 motive sa iti spun - 1'Nu prea te-am vazut pe servaru de teamspeak 2'Cererile se fac pentru gradul de Helper (Toata lumea pleaca de jos ) 3'Dupa parerea mea eu nu iti acordam nici helper (lasa de dorit comportamentul tau de a te exprima )
 12. кคт.

  [Propuneri]- AllBits

  Propun sa se adauge chestia cu "Who read the topic" pentru a ne da si noi seama cine citeste topicul si trece cu vederea fara sa raspunda..Mereu am fost curios de treaba asta. Imagini si download https://invisionpower.com/files/file/5448-who-read-this-topic/ Propun o re-aranjare a forumului (să se mai modifice categoriile şi forumurile) Puteţi să-mi daţi PM pentru mai multe detalii. Această propunere ar ajuta mai mult membrii noi ai comunităţii în căutarea şi găsirea categoriilor dorite, sau whatever Propun să se mai facă curăţenie prin staff ca multi sunt inactivi pe forum + Sa se dea drumu la o campanie de 5/10 Moderatori pe Sectiunii " + 2/3 Designeri ' 1/2 Moderatori Globali care se se ocupe de Moderatori pe sectiuni .. S-a adauge Butoanele​ http://postimg.org/image/ro0bn1bbn/ http://postimg.org/image/oxqzpuemr/ http://postimg.org/image/p98g2lv2r/ http://postimg.org/image/n3e583rmb/ Atat am avut sa va spun . Cu Drag si Spoor al vostru Đεliric. Va Astept cu PRO/Contra !!!
 13. кคт.

  Regulament WebHosting !

  Inainte de a te posta in aceasta categorie este OBLIGATORIU sa cunosti regulile sectiunii: In cazul in care firma de webhosting are si un forum in legatura cu gamingul ce ar putea influenta anumiti playeri nu aveti voie sa o recomandati. Aveti dreptul de a va exprima opiniile in legatura cu anumite firme. Nu trebuie sa aduceti jigniri la adresa firmei respective, acest lucru fiind sanctionat drastic. Inainte de a recomanda o anumita firma trebuie sa va asigurati ca acest lucru nu a mai fost facut de un alt membru al comunitatii. Pentru a ne recomanda o anumita firma trebuie sa aveti un numar de posturi mai mare sau egal cu 50, aceasta regula se aplica si in cadrul topicului #Gazduire Web Gratuita . Topicurile cu o vechime mai mare de 7 zile vor fi inchise. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * Echipa de moderatori isi asuma dreptul de a edita acest regulament dupa cum vor ei, fara a anunta in prealabil. * Orice nerespectare a vreuneia dintre reguli atrage de la sine riscul de a fi sanctionati incepand de la avertisment verbal, WARN, pana la suspend pe o perioada de cateva zile, in functie de gravitatea faptei
 14. кคт.

  Gazduire web GRATUITA !

  Cunosteti un site ce ofera gazduire fisiere gratuit? Atunci posteaza in acest topic mai multe detalii sa afle si altii, dupa urmatorul model de mai jos: # Adresa: # Spatiu: # Trafic: # Facilitati: # UPTIME: # Tara: -------------------------------------------------------------------------------------- * ATENTIE ! * Cei ce nu vor posta in acest topic ce se cere risca stergerea topicul respectiv !
 15. кคт.

  Cerere Grad

  PRO.
×