Jump to content

T3K yo. !

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. T3K yo. !

  Serial The originals

  stergeti va rog topicul , sau facut 2
 2. T3K yo. !

  Serial The originals

  Nume film: The originals Actori principali: Elijah , Rebeka , Klaus , Hayley , Marcel Genul: drama , horor , actiune Scurtă descriere: Este o mica istorie din trecut cum unei familie i-a fost ucis un copil de un monstru , mama lor fiind vrajitoare ia creat si pe ei in monstri (vampiri) sa nu mai simta teama care au simtito candva , dea lungul la 1000 de ani ei au creat un oras numit new orleans care mai tarziu a fost distrus de tatal lor in incercarea de ai ucide , ei revin inapoi unde incearca sa faca din acest oras casa lor , unde o sa poata trai ca o familie Poze(minim 2): http://imgur.com/bqkCl0u , http://imgur.com/Vbc2oPL Trailer(nu uitati de spoiler): https://www.youtube.com/watch?v=kgg9OFl2KKg Notă: 10 + Link Download/Vizionare: http://vezi-online.ro/episoade/sezonul-1-the-originals
 3. T3K yo. !

  Frag Movie #4

  Pream mult slowmotion , in rest bravo
 4. T3K yo. !

  Logitech devine „Logi”

  În curând, Logitech se va numi doar „Logi”. Compania cunoscută la nivel mondial pentru accesorii şi periferice pentru computere încearcă să se separe de identitatea sa de „companie de tehnologie”. Renunţarea la „tech” din nume va începe în viitorul apropiat, însă unele dintre produsele sale vor păstra vechiul nume, folosind însă un logo nou. Se pare că succesul seriei de boxe Boom este principalul motiv pentru care compania încearcă să îşi reorienteze eforturile. Deşi în trecut Logitech era recunoscută pentru mouse-uri şi tastaturi, boxele portabile sunt acum cele mai de succes produse din portofoliul său. Publicul ţintă pentru aceste produse sunt tinerii, iar numele „Logitech” nu sună destul de „cool” pentru aceştia. Logi ar trebui să fie mai simplu de reţinut, să sune mai bine şi să arate mai bine decât vechea siglă prezentă încă din anii ’80. Cu toate că noul logo al companiei va fi doar textul „logi”, numele oficial al său va rămâne Logitech.Produsele care şi-au făcut deja un renume în industrie sub acest nume îl vor păstra, cel puţin momentan, însă dacă Logi prinde, toate produsele sale vor fi denumite. Într-un prezent în care tehnologia ne înconjoară la tot pasul, Logitech susţine că denumirea „tech” nu mai are acelaşi impact pe care îl avea în urmă cu două sau trei zeci de ani. Primele produse Logi vor fi difuzoarele portabile Boom din generaţia următoare.
 5. Un număr de publicații străine declară că AMD va dezvolta hardware pentru viitoarea consolă care urmează să fie lansată de Nintendo, NX. AMD furnizează soluții de procesare și grafice, unificate într-o formă APU, pentru PlayStation 4 și Xbox One, iar în trecut a mai colaborat cu Nintendo pentru Wii și Wii U, integrând soluții grafice, în timp ce procesorul venea din partea IBM. AMD a început anul trecut să dezvolte un chip semi-personalizat pentru o consolă, presupunându-se că ar fi vorba despre Nintendo NX. Recenta declarație a Lisei Wu, CEO AMD, conform căreia compania va avea un impuls financiar din sectorul consolelor, se pliază pe această ipoteză. De partea Nintendo, japonezii au făcut deja trecerea la arhitectura universală x86 (folosită de AMD și Intel), de la formatul proprietar IBM PowerPC. Se preconizează ca Nintendo NX să fie lansat anul viitor, cu o putere de procesare mai apropiată de rivalele PS4 și Xbox One, fiind în același timp o platformă mai atrăgătoare pentru creatorii de jocuri, ca urmare a arhitecturii x86.
 6. T3K yo. !

  AMD cucereste Nintendo NX

  De la bun inceput AMD a avut o prezenta destul de buna in lumea consolelor video, realizand GPU-ul din Xbox 360, Wii si Wii U. Dupa care a reusit sa aibe intreaga platforma (CPU cu grafica integrata) din PlayStation 4 si Xbox One. Si acum se pare ca a reusit sa cucereasca si ultima reduta: Nintendo NX va avea la baza tot un chip AMD. Aceasta consola mai are mai bine de un an pana la aparitie, si va face uz de o versiune a sistemului de operare mobil Android de la Google. Mai multe detalii, despre NX sau despre chip-ul sau, nu avem la acest moment. Dar ne asteptam ca platforma sa fie una extrem de similara celor de la PX4 sau Xbox One.
 7. T3K yo. !

  Prezentare Hassan2mix

  Salut !
×