Jump to content

ScorpioNZ

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ScorpioNZ

 • Rank
  Fost Administrator AllBits.Ro

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. ScorpioNZ

  Prezentare Pokemon.

  Bine ai venit printre noi !
 2. ScorpioNZ

  PROPUNERI Comunitate

  Propunere respinsă. Nu avem nevoie de parteneriate. În curând, când timpul ne va permite, ne vom apuca de populare. Topic închis.
 3. ScorpioNZ

  Propune Chestionar / Sondaj

  Ai un sondaj în minte şi vrei să fie făcut public? Atunci postează aici şi un moderator o să îl facă public şi cum doreşti tu, ba chiar o să fie puţin editat, asta pentru a arăta mult mai bine. Model cerere: Numele tău pe forum: Warn-uri pe forum: Numele chestionarului: Răspunsurile chestionarului: Chestionarul tău are un conţinut decent?: De unde ţi-a venit în minte acest chestionar?: Reguli: Trebuie să ai minim 25 de post-uri pe forum, asta pentru a propune un sondaj, iar în caz contrar acesta o să fie respins. Asiguraţi-vă că sondajul pe care vreţi să-l expuneţi nu a mai fost propus sau chiar pus în aplicare. Nu ai voie să jigneşti un player prin această cale. Nu aveţi voie să folosiţi cuvinte vulgare în aceste sondaje pe care le cereţi.
 4. ScorpioNZ

  Regulament Polls

  Dacă vrei să postezi ceva în această secţiune, trebuie să urmezi regulile de mai jos. - Dacă nu respecţi ce este mai jos şi faci de capul tău, o să primeşti WARN pe forum. Pentru topic-uri: Nu aveţi voie să faceţi topic-uri cu chestionare. Are voie doar Moderatorul secțiunii. Dacă aveţi un chestionar în minte şi respectaţi regula de sus, aveţi la dispoziţie moderatorii acestei secţiuni. Aplicaţi în topic-ul " Propunere Chestionar / Sondaj ". Chestionarele nu pot avea conţinut vulgar / de peşteră / stradă ș.a.m.d. . Dacă nu aveţi 50 de post-uri chestionarul o să fie respins din start. Daca într-un topic există o inactivitate mai mare de 7 zile, acesta va fi închis. Pentru post-uri: Nu aveţi voie cu emoticoane în sondajele cerute de voi sau în post-uri. Post-urile nu au voie să cuprindă un limbaj vulgar. Nu aveţi voie să faceţi Off-Topic (Postaţi despre lucruri care n-au nicio legătură cu topic-ul). Nu aveţi voie să faceţi dublu-post în acelaşi topic sau să răspundeţi de 2 ori cu răspunsuri diferite.
 5. ScorpioNZ

  Prezentare - Cătălin

  Nume: Cătălin Varsta: 17 Localitate: Reșița Ocupatie: Elev. În timpul liber mă ocup de tot ce ține de latura IT ! Cum ai aflat de noi?: Am fost [Regular Admin] pe GodLike, fosta comunitate a lui @mitikq. P.S.: Mi se mai spune și ScorpioNZ !
×